Ziggy Krassenberg over internationale plannen: ‘Amerika heeft me in de armen gesloten’

Elise de Rooij“Amerika heeft me echt in de armen gesloten”, vertelt Ziggy enthousiast. “Ja, echt fantastisch. Ik heb al meerdere platendeals aangeboden gekregen.”

Amerika is volgens Ziggy gewoon wat meer gewend. “Zeker als je het hebt over extraverte types zoals ik”, legt hij uit. De reacties waren dan ook hartverwarmend, zelfs die uit onverwachte hoek. “Ik kreeg zelfs reactie van een aantal BN’ers, zoals de meiden van K3. Dat had ik zó niet verwacht.” 

Wanneer Ziggy vertelt over zijn huidige dagelijkse routine, blijkt dat hij momenteel een dubbelleven leidt. Hij staat pas rond 11.00 uur of zelfs later op en spendeert vervolgens vijf tot zes uur aan zijn Nederlandse fans. “Belletjes doen, zakelijke dingen online, even livestreamen voor Nederland”, illustreert hij. 

Na het avondeten gaat Ziggy slapen en enkele uren later wordt hij weer wakker, klaar om aan de slag te gaan voor zijn Amerikaanse fans. “Dus mijn zakelijke belletjes daar, livestreamen en mijn social posts voor het algoritme daar. Dus ik leef nu best een gek dubbelleven. Dat is wel hysterisch.” 

Eerder sprak RTL Boulevard al met de dolgelukkige Ziggy over zijn succesvolle auditie voor American Idol en wat hij hoopt te bereiken: Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment