Wie is Arno uit B&B Vol Liefde 2024?

Elise de Rooij


In het vierde seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ maken acht gastvrije B&B-houders zich op voor een zomer vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen. In Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Schotland en Griekenland is de zoektocht naar ware liefde begonnen. Maak hier alvast kennis met Arno (47) uit Frankrijk, een van de kandidaten van ‘B&B Vol Liefde’ 2024.

“Ik ben geen type dat op apparaten in de sportschool zit te heisteren”

Wie is Arno uit B&B Vol Liefde?

Na een leven met kantoorbanen en misgelopen relaties wilde Arno meer plezier uit de dagen halen en ging hij zijn Franse droom achterna. Hij kocht een oud boerderijtje in Payzac, een klein dorpje in de Franse Dordogne. Inmiddels heeft hij daar eigen kippen, een boomgaard en een moestuin.

Arno is nog volop aan het klussen in de boerderij. Er is nog maar één gastenkamer klaar voor de verhuur, maar daar moeten er nog drie bij komen. Het liefst doet hij alles zelf: klussen is zijn grote hobby. Hij is een bezige bij, die moeilijk stil kan zitten. Hij heeft altijd nieuwe plannen en ideeën. Ook wandelt hij graag met zijn honden Louise en Lucas.

Deze

Lees ook:

Deze 8 kandidaten gaan we volgen in B&B Vol Liefde 2024

Op zoek naar een fitte man

Arno is op zoek naar een ‘fitte en gezonde man’. “Ik ben geen type dat op apparaten in de sportschool zit te heisteren. Ik denk dat ik genoeg sport door het klussen. Dat vind ik in een toekomstige partner ook erg belangrijk, dat hij gezond en fit is.”

Hij heeft meerdere lange relaties gehad, maar is inmiddels alweer vier jaar vrijgezel. “Zo langzamerhand wordt het wel tijd dat er weer iemand komt.” Hij vindt het onder andere aantrekkelijk als een man een twinkeling in zijn ogen heeft of een tikkeltje ondeugend is.

 

Dit

Lees ook:

Dit verandert er in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde

Bekijk hieronder Arno’s voorstelvideo voor B&B Vol Liefde 2024 terug.

 

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde is vanaf 15 juli van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Vooruitkijken kan bij Videoland.

Bron: RTL BoulevardWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment