Van den Brom hoopt dinsdag weer op trainingsveld Vitesse te staan

Elise de RooijTrainer John van den Brom hoopt dinsdag weer op het trainingsveld van Vitesse te kunnen staan. De toekomst van de Arnhemse club is uiterst onzeker na het afhaken van ondernemer Guus Franke, die zich vorige maand op het laatste moment meldde voor een overname.

“Ik ben eerder vandaag naar boven gegaan en daar kreeg ik de bevestiging van de directie”, zei Van den Brom in het NOS-programma Studio Fußball over het afhaken van Franke. “Er zijn problemen met Coley Parry, die er eigenlijk nooit geweest is, die opgelost moesten worden. Het was een beetje op en neer vechten, maar ze zijn er niet uitgekomen.”

Van den Brom heeft de hoop echter nog niet opgegeven. “Volgens mijn laatste informatie wordt er over en weer gesproken. Ik hoop dat ik morgen weer op het trainingsveld sta. Het was zo lekker op het veld, we zijn zondag begonnen.”

Faillissementsaanvraag dichterbij

Met het geld van miljonair Franke wilde Vitesse de begroting toch sluitend maken en daarmee de licentie terugwinnen. Hoe de club dat nu van plan is te doen, is onduidelijk.

Het geld van Franke was ook nodig om op korte termijn de rekeningen van de club te voldoen. Directeur Edwin Reijntjes zei vorige week dat dit mogelijk deze week al niet meer lukt. Daardoor dreigt een faillissementsaanvraag.

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment