Monica Geuze weet het ‘zeker’: zij en James Lawrence gaan trouwen

Elise de RooijMonica maakte eerder al wereldkundig dat ze een nieuwe relatie heeft. “Ik kan er heel veel over vertellen. Ik ben gewoon heel verliefd. Dus ik ben helemaal op zo’n roze wolk en de hele tijd alleen maar met hem ook”, begint ze haar lofzang over de Welsh-Engelse voetballer James in de podcast. 

Ook onthult ze dat ze ‘nog nooit zo’n zeker gevoel’ heeft gehad over een relatie. “Tuurlijk ben ik wel eens vaker verliefd geweest, maar ik ben nog niet verliefd geweest op deze manier.” Ook beste vriend Kaj Gorgels voelt dat het bij deze man wel goed zit. “Later ga je trouwen met deze, dat zien we nu al”, zegt hij. “Ja, weet ik zeker”, antwoordt Monica stellig. “Dat klopt als een gek.”

Ook laat Kaj weten dat hij op haar bruiloft graag een grappige speech zou willen geven over haar exen, onder wie Lil Kleine, Lars Veldwijk en Robbert Kroese. “Het is geinig als je lang bevriend bent met elkaar en een hele lange geschiedenis hebt. En als je droompartner komt, dat je dan trouwt en het verleden zo wordt afgesloten. Ik vind dat wel iets moois hebben.” Kaj vindt James in ieder geval ‘een hele fijne vent’. 

Dat vindt Monica, die te kennen geeft dat James ook een aardig woordje Nederlands spreekt, uiteraard ook. Samen kijken de tortelduifjes naar ‘Nederlandse onzin’ op tv en de streamingdiensten. Ook qua keukenkunsten heeft ze het met de sporter getroffen: volgens de lekkerbek kan James heerlijk koken.

James is een voetballer die speelt voor het nationale team van Wales. Hij heeft een groot deel van zijn jeugd in Nederland doorgebracht en speelde eerder voor clubs als Ajax, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. Op dit moment speelt James voor de Duitse club 1. FC Nürnberg.

Eerder had Monica dus een relatie met voetballer Lars Veldwijk, met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Eind 2019 maakten ze bekend uit elkaar te gaan.

Monica kan de presentatie van een nieuw liefdesrealityprogramma op haar cv zetten. Ze is de presentatrice van de nieuwe Videoland-show Power Couple, zo bevestigde RTL na berichtgeving van Tina Nijkamp. Daarnaast presenteert ze onder meer De Bachelor. In onderstaande video vertelt ze over het huidige spraakmakende seizoen:Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment