Hilversum moet vaart maken met woningbouw, maar regels blijken vaak te vertragen

Elise de RooijWethouder Wonen, Karin Walters, is het met Van de Wetering eens, maar geeft ook aan dat er veel gebeurt in Hilversum. Of het genoeg is, is nog de vraag, want het aantal woningzoekenden stijgt jaarlijks. De noodzaak voor snel nieuwe woningen en betere doorstroming van huidige woningen in Hilversum is groot. 

Presentator Ingmar Meijer heeft het idee dat partijen elkaar in een houdgreep hebben en spreekt over een woningcrisis. Dat ontdekt ook NH Gooi-verslaggever Sabine van Rooij als ze de straat op gaat om de meningen in Hilversum te peilen. 

Aan tafel in STUDIO Mediaplein gaat Ingmar het gesprek aan met wethouder Karin Walters van Hilversum, projectontwikkelaar Raoul van de Wetering, Cunera Bossers-Smit van woningcorporatie Gooi en Omstreken (G&O) en Meije Gildemacher van de Hilversumse bewonersvereniging HOP 2040. Insteek: hoe krijgen we de Hilversumse woningmarkt weer in beweging?

NH en NH Gooi maken iedere maand vanuit de Hilversumse studio een talkshow met onderwerpen voor betrokken inwoners. De eerstvolgende uitzending is op 26 april.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment