Heb je zin in het EK voetbal, of mijd je de Oranjegekte?

Elise de RooijHet is al bijna zover. Over iets meer dan een maand start het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland, met natuurlijk ook het Nederlands elftal. We zijn benieuwd naar jouw verwachtingen voor het toernooi. En wellicht heb je mooie verhalen of ken je mensen van andere deelnemende landen. Doe daarom mee aan het onderzoek van het NH Nieuws-panel.

De afgelopen jaren waren niet de meest succesvolle voor het Nederlands elftal. Oranje moet eerst door de poule zien te komen met daarin Polen, Frankrijk en Oostenrijk. Maar hoever denk jij de ploeg van bondscoach Ronald Koemand komt? En ga jij je huis, of wellicht wel de straat oranje versieren? Of probeer je er alles aan te doen om de Oranjegekte te vermijden?

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar mooie verhalen die je met het Nederlands Elftal hebt meegemaakt. En we zijn op zoek naar Noord-Hollanders die een band hebben met de 23 andere deelnemende landen. Die er vandaan komen, of er roots hebben. 

Wil je meedoen aan onze enquête en ben je nog geen lid van het NH Nieuws-panel? Geef je dan via deze link op en dan ontvang een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment