Garnacho schittert met weergaloze omhaal voor winnend United

Elise de RooijManchester United heeft vrij eenvoudig de uitwedstrijd tegen Everton gewonnen (0-3). Alejandro Garnacho zorgde voor het hoogtepunt van de ontmoeting. De Argentijn nam een voorzet van Diogo Dalot in een keer uit de lucht en trof doel met een weergaloze omhaal.

Het zou zo maar kunnen dat daarmee het mooiste doelpunt van dit seizoen in de Premier League al is gemaakt. De openingstreffer van Garnacho deed een beetje denken aan de omhaal waarmee Wayne Rooney ooit voor United scoorde tegen Manchester City. Marcus Rashford maakte het tweede doelpunt van United. De aanvaller benutte een strafschop. Anthony Martial bepaalde de eindstand.

Trainer Erik ten Hag van United zat een schorsing uit na herhaaldelijke aanmerkingen op de arbitrage. Zijn vervanger Mitchell van der Gaag gunde Donny van de Beek geen speeltijd. Hij liet Sofyan Amrabat, geboren in Huizen en international voor Marokko, wel invallen. De Nederlandse aanvaller Arnaut Danjuma kwam halverwege de tweede helft in het veld voor Everton.

Supporters van Everton lieten voor en tijdens het duel met spandoeken en spreekkoren merken dat ze het oneens zijn met een aftrek van 10 punten voor het overtreden van financiële regels.

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment