Blijf warm en juich voor Oranje: vijf locaties waar je vanavond droog zit

Elise de RooijCafé Studio, Haarlem

In Haarlem heeft Café Studio een oude bioscoopzaal achterin omgetoverd tot een sfeervolle kijkruimte. Met twee schermen en voldoende stoelen is het een goede plek voor Haarlemmers om naar Oranje te kijken. Bij grote drukte wordt zelfs de bovenverdieping geopend, zodat iedereen van de wedstrijd kan genieten.

Grote Markt 25, Haarlem 

Skatepark Noord, Amsterdam

Bij het overdekte Skatepark Noord wordt elke wedstrijd van het EK op groot scherm vertoond op de skatebaan. De baan wordt bij elke grote wedstrijd thematisch aangekleed, passend bij de teams. Daarnaast worden er hapjes en drankjes geserveerd in het thema van de deelnemende landen. De toegang is gratis. Op de Instagrampagina kun je zien welke wedstrijd ze laten zien. 

Aambeeldstraat 12, Amsterdam

Meijer aan Zee, Zandvoort 

In Zandvoort kun je bij strandtent Meijer aan Zee genieten van de wedstrijden op groot scherm. Op het terras staan twee grote schermen, ook bij de cocktailbar op het strand mis je niets van de actie. Mocht het weer tegenzitten, dan kun je overdekt plaatsnemen onder de veranda. 

Strandafgang de Favauge, Paviljoen 16, Zandvoort 

Waagplein, Alkmaar

Op het Waagplein in Alkmaar heeft bijna elke kroeg een groot scherm staan. Natuurlijk is er voldoende bier en bittergarnituur, en zit je de volledige negentig minuten lekker droog. Wil je de tweede helft toch een andere sfeer? Dan loop je zo naar binnen bij de buurman.

Waagplein, Alkmaar

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment