Bastiaan heeft relatie met MAFS-kijker: ‘Ze zag me op tv en baalde’

Elise de Rooij‘Geen tien cupido’s’ hadden de vonk tussen Bastiaan en Suzanne kunnen laten overspringen, zo recenseert Bastiaan zijn op de klippen gelopen tv-huwelijk zelf tegenover het AD. Kijkers zagen dat de twee wel een mooie vriendschap overhielden aan het avontuur en natuurlijk die tattoo. Nu heeft cupido alsnog raak geschoten. “Ze zag me op televisie bij het altaar staan en baalde. Dat ze me toch eerder had moeten contacten”, zo laat Bastiaan los over zijn nieuwe liefde.

De betreffende dame was geen onbekende voor Bastiaan, dus het was geen love at first sight. Hij kende haar ‘al een jaar of vier’. “We zouden ooit op een date gaan maar dat ging niet door.” Na zijn verschijning op tv, ontving Bastiaan een berichtje van haar. “Of ik het leuk vond wat met haar te gaan drinken, hopend dat ze niet mijn huwelijk overhoop zou halen. Daar ben ik op ingegaan.” 

Dat het een serieuze relatie betreft, blijkt wel uit het feit dat Bastiaan inmiddels haar kinderen heeft ontmoet. Hij geniet volop van de verliefdheid. “Het klikt met haar omdat we op dezelfde golflengte communiceren. Het is een warm, lief en emotioneel bereikbaar persoon.” 

Nog even over die tattoo: hoe vindt zijn nieuwe vriendin het dat hij de letter S van zijn ex-vrouw op zijn bovenarm heeft prijken? “Voornamelijk wat dom”, geeft Bastiaan toe. “Ach, soms doe je gekke dingen. En het herinnert mij aan een mooie tijd.” 

Na de zoveelste breuk in Married at First Sight hebben de experts besloten hun matchmethode aan te passen:Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment