🔴 Liveblog: geen kampioenschap Ajax Vrouwen; Landslake Lions moet op herhaling

Elise de RooijWelkom in ons liveblog op deze zonnige zaterdag. Er is geen live eredivisievoetbal vandaag. We zijn aanwezig bij de degradatiekraker tussen de handbalsters van Volendam en E&O. Er is ook basketbal in Tubbergen tussen Landslake Lions en Jolly Jumpers. Ajax Vrouwen kan kampioen worden, hetzelfde geldt voor Ajax O-18 of AZ O-18. Zij spelen een directe play-off om de landstitel. Mis dus niks in ons liveblog. 

Tips? Mail naar [email protected] 

De basketbalsters van Landslake Lions hebben een voorsprong na de eerste helft tegen Jolly Jumpers: 43-40. Als Lions aan de leiding blijft tot de laatste seconde, gaat het naar de finale om de landstitel tegen Grasshoppers. De huidige kampioen rekent in de andere halve finale af met Triple Threat uit Haarlem. 

De hockeyers van Laren hebben de hoofdklasse afgesloten met een nederlaag (5-1) tegen HDM. Desondanks is er reden voor een klein feestje, want Schaerwijde is gedegradeerd. De ploeg uit ‘t Gooi heeft daardoor nog de kans zich te handhaven via de play-offs. 

Bloemendaal sluit de reguliere competitie af als eerste en is geplaatst voor de European Hockey League. Zij hebben als enige Noord-Hollandse club de play-offs voor de landstitel gehaald. Rotterdam is daarin de tegenstander. 

Ajax Vrouwen heeft opnieuw de leiding genomen op bezoek bij ADO Den Haag via Lily Johannes. Doordat FC Twente nog steeds op 2-0 staat, blijven zij de virtuele kampioen. 

Welkom in ons liveblog. Er staat weer genoeg regionale topsport op het programma. Mis niks in ons liveblog!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment